Banner 980x90

Īstermiņa naudas aizdevums īslaicīgām grūtībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mašīnai izsists stikls, salūzusi veļas mašīna, pietrūkst līdz algas dienai – šie ir tikai pāris no gadījumiem, kad Tev steidzami nepieciešama papildus nauda, lai tiktu galā ar neparedzētām situācijām, kuras ikdiena mēdz piespēlēt. Tomēr, lai arī cik prātīgi vai taupīgi mēs nerīkotos ar savām finansēm, dažkārt naudas aizdevums ir vienīgais risinājums negaidītā mirklī.

Iemesli, kāpēc iedzīvotāji dod priekšroku ātrajiem kredītiem:
- īstermiņa naudas aizdevums ir ātrākais veids, kā savā bankas kontā iegūt papildus finanses;
- lielākoties aizdevuma saņemšana neprasa vairāk par pusstundu, salīdzinājumā ar banku sektoru, kur aizdevuma izsniegšanas process var aizņemt vairākas dienas;
- aizdevēju tiešsaistes vietnes ir pārskatāmas un viegli saprotamas;
- kredītdevēji gan jaunajiem, gan vecajiem klientiem piedāvā dažādas akcijas un īpašos piedāvājumus.

Ātrā kredīta nosacījumi
Īstermiņa naudas aizdevums jeb ātrais kredīts ir tāds kredīta veids, kas tiek noformēts internetā. Latvijā šis pakalpojums parādījās ap 2007. gadu un kopš tā laika guvis lielu atpazīstamību daudzu ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vidū kā populārs aizdevuma veids.

Ikvienam kreditoram ir savi nosacījumi aizdevuma izsniegšanai, tomēr ir vairāki punkti, kam būtu jāpievērš uzmanība:
- kam tiek izsniegts kredīts – vai kreditors izsniedz aizdevumu cilvēkiem bez stabiliem ienākumiem, tikko pilngadību sasniegušām personām un iedzīvotājiem, kas jau ir aizņēmušies citā kredītiestādē. Tādā veidā Tu atradīsi sev vislabāko piedāvājumu;
- aizdevuma procentu likmes un atmaksas termiņi;
- noilguma un sodu procentu likmes;
- iespēja pagarināt aizdevuma atdošanas termiņu.

"Credit24" ir drošs, ērts un salīdzinoši ātrs naudas aizdevums tieši Tev
"Credit24" ir nebanku sektora kredītdevējs, kas darbojas Latvijā, Lietuvā, Somijā un Austrālijā. Kreditors piedāvā privātpersonām bez ķīlas saņemt ātru un izdevīgu īstermiņa aizdevumu apmērā no 50 līdz 3000 eiro. Atmaksas termiņu var noteikt pats klients, izvēloties starp laika periodu no viena līdz 36 mēnešiem.

Lai pieteiktos aizdevumam pie "Credit24", Tev ir jāveic vien pāris soļu:
- ienāc https://credit24.com/lv/; 
- izlasi visus līguma notiekumus;
- aizdevuma rīkā norādi savu vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu;
- piesakies aizdevumam;
- ja esi jauns klients, reģistrējies "Credit24", ja esi aizņēmies jau iepriekš, autorizējies portālā;
- saņem individuālu piedāvājumu;
- saņem aizdevumu!

Ienāc https://credit24.com/lv/ un pārliecinies, ka "Credit24" nodrošina drošu, atklātu un uzticamu pakalpojumu. Pirms aizņemies, izvērtē savu finanšu situāciju un iespēju laikā atmaksāt aizdevumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)