Banner 980x90

Interaktīvā tūrisma stenda uzstādīšana Koknesē izmaksās teju 9000 eiro

Jelgava, 22.febr., LETA. Interaktīvais stends, ko plānots izvietot pie Kokneses tūrisma informācijas centra, izmaksās 8902 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Kokneses novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Savu piedāvājumu pašvaldības iepirkumā iesniedza tikai datortehnikas un programmatūras tirgotājs AS "Capital", kas pakalpojumu sniegs par 7357 eiro bez PVN.

Jau vēstīts, ka Koknesē paredzēts uzstādīt āra interaktīvo stendu tūristiem. Stendā tiks attēlota tūristiem aktuālā informācija - būs pieejama tūrisma centra mājaslapa, kā arī pasākumu afišas.

Stends atradīsies pie Kokneses tūrisma informācijas centra 1905.gada ielā. Tam jādarbojas āra apstākļos.

Stends tiks iegādāts, īstenojot Centrālās Baltijas jūras reģiona programmas projektu "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)