Banner 980x90

Iedzīvotāji var pretendēt uz Neretas novada pašvaldības finansējumu projektu īstenošanai

Jelgava, 9.maijs, LETA. Neretas novada pašvaldība organizē konkursu "Darīsim kopā!", kas paredz līdz 500 eiro atbalstu astoņiem iedzīvotāju iniciatīvas projektiem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projektu konkursa mērķis ir uzlabot dzīves kvalitāti Neretas novadā gan fiziskajā, gan sociālajā jomā ar iedzīvotāju privātu iniciatīvu, kā arī veicināt atbildību par savas dzīves vides un dzīves kvalitātes uzlabošanu, iesaistot iedzīvotājus sabiedriskajā darbā un attīstot sadarbību starp pašvaldību, uzņēmējiem un vietējo sabiedrību. Konkursa dalībniekiem jāiesniedz pašu izstrādāts projekts, kas saistīts ar dzīves kvalitātes uzlabošanu Neretas novadā un ko viņi paši spēj īstenot.

Izvērtēšanas komisija izvēlēsies astoņus labākos projektus - divus no katras pagasta pārvaldes -, kam tiks piešķirts pašvaldības finansējums līdz 500 eiro. Taču projekta īstenotāji var nodrošināt arī savu līdzfinansējumu.

Prioritāri tiks atbalstīti projekti, kas paredz publiski pieejamu objektu un vietu labiekārtošanu un attīstīšanu vai publisku pasākumu rīkošanu, piemēram, bērnu rotaļu laukuma ierīkošana, dabas, atpūtas, tūrisma vai sporta takas izveide, sporta laukuma ierīkošana, dažādu pasākumu un nometņu organizēšana, peldvietu labiekārtošana, daudzdzīvokļu ēku pagalmu apzaļumošana vai apkārtnes labiekārtošana, automašīnu stāvlaukumu ierīkošana, ceļu, taciņu uzlabošana.

Projekta pieteikumi pašvaldībā jāiesniedz līdz 4.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)