Banner 980x90

Griestu lampas, kas ļauj radīt mājīgumu un noskaņu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja vēlieties savas mājas interjeru veidot profesionāli, tad Jums jāzina, ka viens no svarīgākajiem dizaina aspektiem ir labs apgaismojums. Turklāt, lai istabai piešķirtu kādu īpašu noskaņu, novietojumam, izmēram, spuldzes jaudai un krāsai ir tik pat liela nozīme, cik lampas dizainam. Pirms griestu lampas iegādes ir vairāki aspekti, kas jāņem vērā, tomēr svarīgākais, kas jāatceras,  – lampa jāpieskaņo istabai, nevis otrādi.

Seši faktori, kas jāapsver pirms griestu lampas iegādes
- Istabas izmērs – garai un šaurai istabai būs nepieciešama lampa ar vairākām spuldzēm, bet mazākai istabai pietiks gaismeklis ar vienu spuldzi.
- Griestu augstums – lustras un iekaramas lampas vairāk piemērotas telpām ar augstiem griestiem.
- Lampu dizains – nebaidieties no krāsām un to variācijām, tomēr paturiet prātā, ka ar vienkāršu dizainu nekad nevar nošaut greizi.
- Istabas mitrums – vannasistabai izvēlieties lampu, kurā grūti iekļūt mitrumam un putekļiem.
- Bērnu drošība – ja mājā dzīvo bērni, apsveriet tādas lampas iegādi, kuras spuldze ir īpaši nosegta.
- Gaismas daudzums – vispirms jāizlemj, kāds gaismas daudzums Jums attiecīgajā istabā ir nepieciešams.

Modernas griestu lampas interneta veikalā Precesdarbam.lv
Precesdarbam.lv ir interneta veikals, kas pircējiem piedāvā ievērojamu klāstu ar dažādām precēm gan mājas, gan dārza iekārtošanai. Veikala klāsts pastāvīgi tiek atjaunināts, lai klientiem nodrošinātu tikai labāko piedāvājumu.

Precesdarbam.lv piedāvātā griestu lampu izvēle ir ļoti plaša – tajā Jūs spēsiet atrast lampu vai lustru, kas būs ideāli piemērota Jūsu mājvietai. Izvēloties savai mājai atbilstošu lustru, Jūs varēsiet telpas piepildīt ar mājīgu gaišumu, kā arī ietaupīt, ja iegādāsieties lampai atbilstošas ekonomiskās spuldzes.

Precesdarbam.lv piedāvā dažādu izejmateriālu un to kombināciju lampas, kas izgatavotas
- tikai no koka, metāla vai plastikas;
- ar vai bez dabīgo vai mākslīgo materiālu abažūriem;
- no dažādu materiālu kombinācijām gaismas ķermeņa pamatnē.

Izvēloties lustru, svarīgi, lai tās dotais gaismas daudzums būtu pietiekams. To nodrošināt, protams, palīdz arī atbilstošas spuldzes. Veikalā piedāvājumā Jūs atradīsiet
- kvēlspuldzes;
- luminiscences spuldzes;
- halogēnspuldzes;
- LED spuldzes.

Ienāciet www.precesdarbam.lv, kur sadaļā "Mājai" varat iegādāties gan lustras, gan citus gaismas ķermeņus, kas patiesi ļaus Jūsu mājvietai iemirdzēties. Interneta veikalā Precesdarbam.lv ir ērti iepirkties, kā arī tas vienmēr saglabā izdevīgas cenas un piedāvājumu, no kura grūti atteikties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)