Banner 980x90

Gatavojas "Pārnovadu uzņēmēju dienām" Aizkrauklē

Foto: aizkraukle.lv
Foto: aizkraukle.lv

Aizkraukles novada domes izveidotā darba grupa turpina plānošanu pie tradicionālās "Pārnovadu uzņēmēju dienas" Aizkrauklē, pilsētas informācijas portālu AIzkraukle24.lv informēja pasākuma organizatori.

Tiem, kas pasākumā vēl nav piedalījušies, informējam, ka "Pārnovadu uzņēmēju diena" ir lielākais - vietējo ražotāju, uzņēmēju, amatnieku, skolēnu mācību uzņēmumu  un lauksaimnieku izstāde – gadatirgus Aizkrauklē, kas guvis lielu atsaucību gan dalībnieku, gan apmeklētāju vidū.  Pēc kārtas nu jau piektā "Pārnovadu uzņēmēju diena" notiks 2016.gada 19.martā Aizkraukles sporta centrā.

Pārnovadu uzņēmēju dienas nolikums pieejams šeit, pieteikuma anketa šeit, savukārt pašvaldības pieteikuma anketa pieejama šeit.

Pagājušajā gadā izstādē – gadatirgū piedalījās vairāk nekā 120 uzņēmumu, amatnieku, dažādu organizāciju, pasākumu apmeklēja vairāk nekā 5000 cilvēku. Vistālākie izstādes dalībnieki bija mērojuši ceļu no Rūjienas, Smiltenes un Ventspils. Skaisti noformēti un artaktīvi ar savu līdzdalību pasākumu kuplināja kaimiņu novadi – Jaunjelgava, Koknese, Skrīveri, Krustpils, Madona, Aknīste un Viesīte.

Visas dienas garumā notiks tirgošanās, prezentācijas, degustācijas, konkursi, uzņēmēji varēs apmeklēt seminārus, klausīties koncertu un pats vērtīgākais – dalīties pieredzē un dibināt jaunus kontaktus. Uzņēmēju diena  ir lieliska iespēja iepazīt tuvāku un tālāku kaimiņu saražoto produkciju vai piedāvāto pakalpojumu. Tradicionāli, Aizkraukles pašvaldība izceļ un pasniedz novērtējuma balvas spožākajiem sava novada uzņēmējiem vairākās nominācijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)