Banner 980x90

Deinstitucionalizācijas projektā Aizkraukles novadā plāno ieguldīt 279 976 eiro

Rīga, 4.janv., LETA. Deinstitucionalizācijas projekta īstenošanā Aizkraukles novadā tuvākajos gados plānots ieguldīt 279 976 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Saskaņā ar domes lēmumu, Aizkrauklē plānots izveidot grupu dzīvokļus un dienas aprūpes centru pilngadīgām personām ar garīga rakstura traucējumiem, tāpat šai mērķa grupai paredzētas arī specializētās darbnīcas. Tāpat pilsētā ieplānota dienas aprūpes centra bērniem ar funkcionāliem traucējumiem izveide.

Projekta indikatīvās kopējās izmaksas ir 279 976 eiro. Plānotais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 237 980 eiro, valsts budžeta dotācija sasniegs 1575 eiro, bet pašvaldības līdzekļi - 40 421 eiro. Nauda ieceres realizēšanai tiks paredzēta pašvaldības 2019. un 2020.gada budžetā.

Projekta "Pakalpojumu infrastruktūras attīstība deinstitucionalizācijas plānu īstenošanai Aizkraukles novadā" mērķis ir sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu infrastruktūras izveide un attīstība novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)