Banner 980x90

Decembrī 40 "Latvijas pasta" nodaļās strādās papildu darbinieki, bet 25 nodaļās būs pagarināts darbalaiks

Rīga, 30.nov., LETA. Decembrī 40 "Latvijas pasta" nodaļās tiks piesaistīti papildu darbinieki sūtījumu izsniegšanai un izveidotas ātrās kases klientu efektīvākai apkalpošanai, bet 25 pasta nodaļām Rīgā, Kurzemē, Zemgalē un Latgalē pagarināts darbalaiks sestdienās, aģentūru LETA informēja Latvijas Pasts.

No 1.decembra ātrās kases darbosies pasta nodaļās Rīgā, Alūksnē, Bauskā, Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Gulbenē, Jelgavā, Jēkabpilī, Kauguros, Liepājā, Madonā, Ogrē, Rēzeknē, Salaspilī un Valmierā, sūtījumu ātrāku izsniegšanu nodrošinot kopumā 40 pasta nodaļās. Plānots, ka ātrās kases strādās līdz gada beigām.

Izmantojot ātro kasi, kurā klientu apmeklētākajās stundās katru darbdienu nav pieejami citi pakalpojumi, var saņemt ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, kam nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana.

Līdz 30.decembrim, uzlabojot klientu ērtības, Rīgas, Kurzemes, Latgales un Zemgales noslogotākajās pasta nodaļās ir mainīts darba laiks, pamatā sestdienās pagarinot to par vairākām stundām. No 1.decembra sestdienu darbalaiks pagarināts par divām stundām piecās Kurzemes, astoņās Latgales un deviņas Zemgales pasta nodaļās. Savukārt no 4.decembra Rīgas 15., 21. un 82.pasta nodaļā darbalaiks pagarināts par vienu stundu darbdienās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)