Banner 980x90

Būvdarbi uz valsts autoceļiem turpinās 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona.

Satiksme ir apgrūtināta Rīgas apvedceļa Baltezers–Saulkalne (A4) virzienā. Būvdarbi notiek Biķernieku ielas turpinājumā autoceļā P2 un Deglava ielas un Lubānas ielas turpinājumā autoceļā P4, kur krustojumā ar P5 pie Ulbrokas tiek būvēts rotācijas aplis, tāpēc satiksme tur ir novirzīta pa apbraucamo ceļu.

Latvijas Valsts ceļi, Satiksmes informācijas centrs un Komunikācijas daļa informēja pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv, ka Kurzemes virzienā ievērojami satiksmes ierobežojumi saglabājas uz Liepājas šosejas (A9), kur darbi notiek vairākos posmos kopumā uz 57 kilometriem ceļa: 

– no Lielupes tilta līdz krustojumam ar Jelgavas–Tukuma ceļu (24.-38. km) autovadītājiem jārēķinās ar septiņiem luksoforu posmiem un lieku pusstundu ceļā;

– no Apšupes dzelzceļa pārvada līdz Anneniekiem (39.-60. km) autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu 15 minūtēm;

– darbi tuvojas nobeigumam no Durbes līdz Grobiņai, bet ir pabeigti no Grobiņas līdz Liepājai.

Savukārt Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar 14 luksoforu posmiem un papildu pusotru stundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa (P113).

Latgales pusē:

– būvdarbi turpinās Rēzeknes apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Griškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu.

– remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot desmit minūtēs.

– Daugavpils šosejā tiek atjaunots Pērses tilts pie Kokneses. Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

– Rēzeknes–Daugavpils ceļā (A13) būvdarbu posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij satiksme tiek regulēta ar sešiem luksoforu posmiem. Kā apbraucamos ceļus ieteicams izmantot P64 Višķi–Nīcgale; A6 posmu Daugavpils–Krāslava un P62 posmu no Krāslavas līdz Aglonai.

Būvdarbi turpinās arī citos virzienos:

– Tallinas šosejas posmā no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai ir viens luksoforu posms, paredzamais posma šķērsošanas laiks ir aptuveni 20 minūtes. Remontēts tiek arī tilts pār Salacu Salacgrīvā.

– savukārt autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30) remontdarbu posmā satiksme tiek organizēta ar septiņiem luksoforu posmiem un ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)