Banner 980x90

Biatlona kompleksa "Jankas" rollerapļa atjaunošanai papildus piešķir 2000 eiro

Jelgava, 22.maijs, LETA. Biatlona kompleksa "Jankas" rollerapļa atjaunošanas darbiem, kas netika ietverti iepriekš izsludinātajā iepirkumā, papildus tiks novirzīti 2000 eiro, lēmuši Pļaviņu novada domes deputāti.

2000 eiro no neparedzētajiem pasākumiem plānotajiem pašvaldības budžeta līdzekļiem piešķirti noraktās augsnes virskārtas aizvešanai un piegulošās teritorijas sakārtošanai, nolīdzināšanai, augsnes virskārtas aizvešanai uz piegulošajām trasēm lielo koku sakņu uzbēršanai un lielā buldozera pakalpojumu izmantošanai trašu sakārtošanai. Tāpat nauda neieciešama stāvlaukuma norullēšanai ar asfalta rulli, elektrisko kabeļu novietošanai zem asfalta seguma, kā arī žoga demontāžai un remontam.

Jau vēstīts, ka darbus biatlona kompleksā veic SIA "Ošukalns", liecina pašvaldības iepirkums. Ar uzņēmumu noslēgts līgums par 64 641 eiro.

Trases atjaunošanai valsts piešķīrusi 35 000 eiro, taču pašvaldībai nav līdzekļu, lai segtu iztrūkstošos 29 641 eiro, līdz ar to nolemts uz sešiem gadiem aizņemties līdzekļus Valsts kasē.

Pļaviņu novada pašvaldība plāno atjaunot biatlona kompleksa "Jankas" rollerapli Aiviekstes pagastā. Atjaunojot trasi, paredzēts likvidēt kokus, celmus un citu apaugumu, izbūvēt karstā asfalta segumu, arī ūdens novadīšanas sistēmu.

Rolleraplis tiek izmantots slēpošanai ziemā, kā arī treniņiem vasarā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)