Banner 980x90

Banketa galdu noma – ērts risinājums Jūsu svinībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai svētku pasākums izdotos nevainojami, jāparūpējas ne tikai par izklaides programmu un oriģinālu ēdienkarti, bet arī par viesu komfortu. Pat nelielas ģimenes svinības un dārza svētki parasti neiztiek bez mēbelēm, bet plašā publiskajā pasākumā, lielās kāzās vai jubilejas svinībās atbilstošas mēbeles ir pirmās nepieciešamības prece. Lai ieturētu svētku noformējumu vienā stilā un sasēdinātu visus viesus, parasti nevis izmanto mājās esošos galdus un krēslus, bet izīrē mēbeles no pasākumu aprīkojuma servisa. Galdu noma ļauj samazināt laiku, ko aizņem sagatavošanās svētkiem, lai organizētāji varētu pievērsties citiem, patīkamākiem jautājumiem.

Kā galdu noma atvieglo sagatavošanos svētkiem?
Lai sarīkotu publisku pasākumu vai lielas svinības, ir nepieciešams atbilstošs aprīkojums, ko vislabāk izīrēt no profesionāļiem. Tādējādi Jūs būsit pārliecināts par preču kvalitāti un varēsit izvēlēties aprīkojumu no plaša piedāvājuma. Galdu noma no pasākumu aprīkojuma servisa sniedz šādas priekšrocības:
- svinības tiks noformētas vienotā stilā, un viesi jutīs profesionālu pieeju svētku organizēšanai;
- Jums nebūs pašam jāmeklē atbilstošas mēbeles un jādomā, kā dažāda izmēra un formas galdi izskatīsies blakus;
- profesionāļu pakalpojumu izmantošana būtiski samazina laiku, kas nepieciešams svētku organizēšanai, jo uzņēmums galdus arī piegādā un demontē.

Akuratspasakums.lv – dažādu galdu noma un pilns pasākuma aprīkojuma serviss
Uzņēmums "Akurāts" specializējas pasākumu aprīkojuma izīrēšanā. Preču piedāvājumā ir apaļie galdi, jo šāda forma rada draudzīgu atmosfēru un piešķir svinībām oriģinālu noti. "Akurāts" piedāvā izīrēt dažāda izmēra galdus lielām un mazām svinībām. Galdu klāstā atradīsiet
- apaļos banketu galdus ar koka virsmu un tumši pelēko metāla rāmi divos izmēros;
- zemos apaļos galdus, kas izskata ziņā ir identiski banketa galdiem, bet domāti četrām personām;
- stāvgaldus, kas var kalpot kā uzkodu, dzērienu, kafijas, ziedu un dāvanu galdi;
- lounge tipa galdiņus, kas pārvērš kluso istabas stūri par mājīgu viesistabu un atpūtas telpu.

Lai iepazītos ar tehnisko informāciju un uzzinātu piedāvāto galdu izmērus, ienāciet uzņēmuma mājaslapā akuratspasakums.lv. Sazinieties ar "Akurātu", lai pasūtītu nepieciešamās mēbeles un noskaidrotu nomas cenu. Tā būs atkarīga no
- pasūtīto galdu skaita;
- piegādes vietas;
- iznomāšanas ilguma.

"Akurāts" galdu noma ietver piegādi, montāžu un demontāžu. Uzņēmuma speciālisti parūpēsies par svētku tehnisko pusi, lai Jūs varētu veltīt laiku radošam un interesantākam darbam. Ienāciet Akuratspasakums.lv un pasūtiet galdus svētkiem un pasākumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)