Banner 980x90

Ātrie aizdevumi un to veidi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nebanku kredītdevēju skaits Latvijā ir visai liels, un gandrīz tikpat plašs ir arī to piedāvāto aizdevumu veidu klāsts. Tāpēc, pirms piesakies aizdevumam, izpēti kredītdevējus un iepazīsties ar aizdevumu veidiem, kurus tie nodrošina. 

Latvijas kredītdevēju piedāvātie ātro kredītu veidi:
- Ātrais kredīts jeb aizdevums internetā – kredīta ņēmējam jāpiereģistrējas aizdevēja tiešsaistes vietnē, sniedzot prasīto informāciju, tostarp personas un bankas datus. Ātrajiem kredītiem, salīdzinot ar bankas sektora aizdevumiem, ir visai īss kredīta atmaksāšanas periods – lielākoties tas svārstās no viena mēneša līdz diviem gadiem. Pašu aizdevumu var saņemt dažu minūšu laikā, turklāt bez ķīlas un galvojuma;
- SMS kredīts – šim īstermiņa aizdevuma veidam ir līdzīgi darbības principi un reģistrēšanās noteikumi kā aizdevumiem internetā, proti, pirmo reizi piesakoties kredītam, nepieciešams reģistrēties, bet, aizņemoties atkārtoti, naudu kontā saņemsi, vien nosūtot pieteikumu īsziņas veidā;
- Kredītlīnija – aizdevuma veids, kam ir noteikts kredītlimits, kura ietvaros ir iespējams aizņemties. Proti, katram kredīta ņēmējam var tikt piemērota atšķirīga un individuāli noteikta aizdevuma summa, kas tiek piešķirta, izvērtējot klienta ienākumu apmēru. Naudu var izmantot tieši tad, kad tā nepieciešama, bet piešķirto summu vari atmaksāt vairākos maksājumos sev vēlamajā termiņā. Turklāt, ja kredītlīnija tikusi piešķirta, bet nav izmantota, klientam par to nav jāmaksā. Tāpat kā iepriekšminētājiem kredītu veidiem, arī šī aizdevuma saņemšanai nepieciešams reģistrēties kredītdevēja mājaslapā.

Aizņemies atbildīgi, rūpīgi izskatot aizdevēju mājaslapā pieejamo informāciju, īpašu uzmanību pievēršot līguma nosacījumiem!

Ar Vivus.lv nauda Tavā kontā var būt desmit minūšu laikā*
Vivus.lv saviem klientiem izsniedz aizdevumus līdz 1500 eiro apmēram (ja ir atbilstoša maksātspēja) ar atmaksas termiņu no viena līdz 24 mēnešiem. 

Iemesli, kāpēc aizņemties pie Vivus.lv:
- ērta reģistrēšanās;
- iespēja izvēlēties sev nepieciešamo summu un atmaksas termiņu atbilstoši maksātspējai;
- individuāla apkalpošana un unikāls tiešsaistes profils;
- personas datu drošība;
- plašas aizdevuma atmaksāšanas iespējas.

Apmeklē aizdevēja Vivus.lv mājaslapu https://www.vivus.lv/, kur, izmantojot aizdevuma kalkulatoru, vari izvēlēties sev nepieciešamo summu un atmaksas termiņu. Atmaksājamo summu redzēsi turpat – kalkulatorā. Aizņemoties tas Tev palīdzēs saprast savas kredītsaistības un jau savlaicīgi izplānot, kā atdosi aizdevumu.

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

* 98 % gadījumu vienas bankas ietvaros un aizdevēja darba laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)