Banner 980x90

Ar 11 000 eiro valsts atbalstu Pļaviņās izbūvēs skvoša laukumu

Jelgava, 16.janv., LETA. Pļaviņu novada pašvaldība šogad plāno izbūvēt brīvdabas skvoša laukumu, kuram no tā sauktajām deputātu kvotām pērnā gada nogalē piešķirti 11 000 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Sporta laukums atradīsies Daugavas ielā 101 Pļaviņās. Pašlaik plānots izstrādāt laukuma tehnisko projektu, bet vēlāk izbūvēt laukumu.

Darbu veikšanai paredzēti 11 000 eiro no valsts budžeta mērķdotācijas pašvaldību pasākumiem, bet par nepieciešamo papildu finansējumu dome lems pēc iepirkuma procedūras veikšanas.

Jau vēstīts, ka Saeima, izskatot priekšlikumus 2017.gada valsts budžeta izdevumiem, atbalstīja deputātu priekšlikumus aptuveni 20 miljonu eiro vērtībā. Tostarp piešķirti līdzekļi arī skvoša laukuma izveidošanai Pļaviņās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)