Banner 980x90

Angļu valodas kursi – ieguldījums Tavā nākotnē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās angļu valoda ir viena no visbiežāk runātajām valodām pasaulē, to izmantojam gan darbā, gan ceļojumos, gan citās ikdienišķās situācijās. Tā ir dzimtā valoda aptuveni 400 miljoniem cilvēku, un angļu valoda palīdz saprasties vēl lielākam skaitam visdažādāko tautu pārstāvju. Angļu valodas zināšanas sniedz ne tikai plašas karjeras iespējas, bet arī ļauj baudīt labākās izklaides, piemēram, iemīļotu filmu vai seriālu skatīšanos. Ikdienā tik plaši izmantoto un nepieciešamo angļu valodu visefektīvāk ir iemācīties, apmeklējot angļu valodas kursus, ko vada nozares profesionāļi.

Aizraujošas un efektīvas svešvalodu apguves metodes
Vārdu un valodas likumu mācīšanās no galvas sen vairs nav svešvalodas apguves ikdiena, jo valodu skolas piedāvā dažādas interaktīvas metodes, lielāko uzmanību pievēršot brīvai saziņai svešvalodā par dažādiem tematiem. Tādā veidā gan bērni un pusaudži, gan pieaugušie aktīvi mācās izmantot valodu dažādās dzīves situācijās. Tādas metodes ir, piemēram:
- lomu spēles, diskusijas pāros un grupās, prezentācijas, galda spēles un viktorīnas;
- valodu kursu apvienošana ar e-mācībām vai Skype valodu kursi;
- pēc iespējas reālāku darba vai sadzīves situāciju izspēle svešvalodā;
- dažādi uzdevumi, spēles, mīklas, šarādes un citas interesantas aktivitātes.

Angļu valodas kursi gan mazuļiem, gan uzņēmumu vadītājiem
Angļu valodas zināšanas ir nepieciešamas gan darbā, gan mācībās, tāpēc ikviens interesents var izvēlēties sev atbilstošāko kursu veidu. Angļu  valodas kursi sniedz šādas iespējas:
- uzlabot angļu valodas zināšanas rakstos, mutvārdos, lasot, rakstot un sasniegt nākamo svešvalodu zināšanu līmeni;
- uzlabot izrunu un papildināt izteicienu krājumu pie pasniedzējiem, kuriem angļu valoda ir dzimtā valoda;
- sagatavoties 9. vai 12. klases eksāmeniem;
- apgūt nozares terminoloģiju, kā arī biznesa angļu valodu;
- semināros pilnveidot lietišķo saziņu dažādām profesijām un uzņēmējdarbības jomām raksturīgās situācijās;
- pielietot un attīstīt savas angļu valodas zināšanas sarunvalodu klubā;
- sagatavoties darbam ārvalstīs, darba intervijai vai IELTS eksāmenam;
- mācīties savam priekam, uzlabojot vārdu krājumu, gramatikas zināšanas, runāšanas un rakstīšanas prasmes.

Angļu valodas kursi – praktisks ieguldījums karjeras attīstībā
Angļu valoda paver plašas iespējas gan profesionālajā, gan arī personības attīstības virzienā, tāpēc ir svarīgi atrast tādu valodu skolu, kas spēj sniegt kvalitatīvas valodas mācības. Tāda ir "Skrivanek Baltic" Valodu skola ar vairāk nekā 20 gadu ilgu darbības pieredzi. Skola rīko individuālus un grupu kursus privātpersonām un uzņēmumiem angļu, franču, itāliešu, krievu, ķīniešu, norvēģu, zviedru, vācu un daudzās citās valodās. Mācības uzņēmumiem tiek nodrošinātas darbavietās visā Latvijā, savukārt Rīgas centrā rīkotās nodarbības notiek mazās grupās līdz astoņiem cilvēkiem.

Apmeklē "Skrivanek Baltic" Valodu skolas kursus un apgūsti vēlamo valodu vai uzlabo jau esošās zināšanas ātrā un aizraujošā veidā! 
Starptautiskais valodu uzņēmums "Skrivanek Baltic" ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem Latvijā. Tas ir starptautiskā uzņēmuma "Skrivanek Grupa" daļa, kas nodrošina kvalitatīvus tulkojumus un valodu mācības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)