Banner 980x90

Aizvadīts Pļaviņu novada nakts turnīrs volejbolā

Foto: plavinunovads.lv
Foto: plavinunovads.lv

Piektdien, 12.februārī, Odzienas sporta hallē notika Pļaviņu novada nakts turnīrs volejbolā  4+1: 4+1, informē Pļaviņu novada sporta organizators Sandris Stūris.

Sacensībām pieteicās desmit komandas, pārsvarā no Pļaviņu novada, kā arī viesi no Jēkabpils, no Iršiem un sastādītas komandas no vairākiem novadiem. Sacensības sākās ap plkst. 19, kur komandas divās apakšgurpās izspēlēja apļa sistēmu.

Pēc tam trijām labākajām komandām no katras apakšgrupas bija iespēja iekļūt finālā. Un to veiksmīgi izmantoja komanda "Universāls", kura no otrās vietas apakšgrupā finālā uzvarēja komandu "KAVA". Cīņā par trešo vietu mājnieki, komanda "Vietalva" piekāpās komandai "Irši".

Uzvarētājkomandas "Universal" sastāvā spēlēja turnīra iniciators Visvaldis Kučinskis, viņa mazdēls Krists Kučinskis, madoniete Rita Rubule, Kaspars Greilis (no Iršiem) un koknesietis Arnolds Krēsliņš.

Turnīrs noslēdzās ap plkst.2.00 naktī ar dalībnieku apbalvošanu, kur ar Pļaviņu novada domes diplomiem, medaļām, kausu un pārsteiguma balvām tika apbalvoti dalībnieki un organizatori. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)