Banner 980x90

Aizkraukles slimnīcas attīstībā šogad plānots ieguldīt 184 000 eiro

Jelgava, 9.apr., LETA. 2018.gadā plānotās investīcijas SIA "Aizkraukles slimnīca" sasniedz 184 000 eiro, liecina Aizkraukles novada domē apstiprinātais medicīniskās iestādes darbības pārskats.

Šogad plānota poliklīnikas ēkas pagalma puses lietus notekūdeņu sistēmas izveide un asfaltēšana, lai novērstu lietus ūdeņu ieplūšanu poliklīnikas ēkas pagrabā un pamatu bojāšanu. Tāpat paredzēta aprūpes nodaļas koridora un atsevišķu telpu vienkāršota atjaunošana, datu aizsardzības sistēmas ieviešana un alternatīvās energoapgādes sistēmas izpēte un ieviešana diagnostikas aparātiem ķirurģijas ēkā. Slimnīcas vadība ieplānojusi arī bojātās medicīnas tehnikas nomaiņu un jaunu fizikālās terapijas aparātu iegādi.

Savukārt pagājušajā gadā slimnīcas attīstībā ieguldīti 206 837 eiro, lai gan sākotnēji plānotas investīcijas 198 300 eiro apmērā. Tostarp ārstniecības iestādē veikta morga telpu vienkāršota atjaunošana ar jaunas saldēšanas kameras iegāde, atjaunota garāža un poliklīnikas galvenās kāpnes, iegādāts jauns aprīkojums.

"Firmas.lv" dati liecina, ka 2016.gadā slimnīcas apgrozījums bija 2 214 884 eiro, savukārt peļņa sasniedza 65 566 eiro. Ārstniecības iestāde pieder Aizkraukles novada domes un SIA "VAF Capital", to vada Dzintra Krišjāne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)