Banner 980x90

Aizkraukles novada pašvaldība pašlaik strādā bez izpilddirektora

Jelgava, 6.jūl., LETA. Līdz ar līdzšinējā pašvaldības izpilddirektora Eināra Zēberga (Vidzemes partija/LRA) ievēlēšanu par domes priekšsēdētāja vietnieku Aizkraukles novada pašvaldība pašlaik strādā bez izpilddirektora, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Bistere.

No domes priekšsēdētāja Leona Līduma (Vidzemes partija/LRA) saraksta ievēlētais Zēbergs kļuvis par viņa vietnieku tautsaimniecības jautājumos, tāpēc jūnija beigās vakanta kļuvusi izpilddirektora vieta.

Bistere skaidroja, ka pienākumu izpildītājs pašlaik iecelts nav, un plānots, ka jautājumu par jauno izpilddirektoru tiks lemts domes sēdē 27.jūlijā. Visdrīzāk, konkurss uz amata vietu netiks rīkots, pašlaik notiekot sarunas ar iespējamiem kandidātiem.

Zēbergs vēlēšanās no iedzīvotājiem saņēmis 2016 balsis, kas ir nedaudz mazāk par Līduma 2184 balsīm, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)