Banner 980x90

Aizkraukles novadā pārbauda amatpersonu prasmi novērtēt krīzes situāciju

Foto: aizkraukle.lv
Foto: aizkraukle.lv
Otrdien, 24.maijā, notika Aizkraukles novada Civilās aizsardzības vietējā līmeņa kompleksās mācības, kuru mērķis bija pārbaudīt sadarbības iespējas starp institūcijām, kā arī izvērtēt atbildīgo amatpersonu prasmi novērtēt krīzes situāciju un pieņemt lēmumus, lai koordinētu iesaistītās institūcijas un resursus.

Kā pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja AIzkraukles novada pašvaldībā, nosacīti AS "Virši-A" Naftas bāzē "Avoti", bija nepieciešams nodrošināt glābšanas darbus un dzēst ugunsgrēku, kurš izcēlies remontdarbu laikā rezervuārā, kurā atrodas dīzeļdegviela.

Divu stundu laikā, piesaistot tuvāko VUGD vienību resursus, ugusgrēks tika nodzēsts.

Šādas mācības notiek reizi piecos gados

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)