Banner 980x90

Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja Līduma alga augusi par 9%

Jelgava, 3.apr., LETA. Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja Leona Līdums (Vidzemes partija, LRA) atalgojums pašvaldībā pērn bijis par 9% lielāks nekā 2016.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

2017.gadā par darbu domē Līdums saņēmis 28 791 eiro, kas ir par 9% vairāk nekā vēl pirms gada, kad viņa alga domē bijusi 26 479 eiro. Atalgojums domē bijis vienīgais Līduma ienākumu avots.

Domes priekšsēdētājs pērn deklarējis arī 2160 eiro parādsaistības, kas ir divreiz mazāk nekā 2016.gadā, kad tas sasniegušas 4686 eiro. Uzkrājumi deklarācijā norādīti nav.

Līdumam pieder dzīvoklis Aizkrauklē, kā arī 2000.gada izlaiduma automašīna" Volkswagen Passat".

Domes priekšsēdētājs ir arī kapitāldaļu turētāja pārstāvis vairākos pašvaldības uzņēmumos, darbojas Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomē, ir Vidzemes partijas valdes loceklis, kā arī Latvijas Reģionu apvienības pārstāvju sapulces dalībnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)