Banner 980x90

Aizkraukles novadā atkritumu izvešanas maksa palielināsies par 14%

Rīga, 19.dec., LETA. No 2019.gada 1.janvāra Aizkraukles novada iedzīvotāji par sadzīves atkritumu savākšanu, pārvadāšanu, pārkraušanu un uzglabāšanu maksās par 14% vairāk nekā 2018.gadā, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Izmaiņas tarifā saistītas ar dabas resursu nodokļa pieaugumu. Domē skaidroja, ka komunālajam uzņēmumam SIA "Aizkraukles KUK" vairs nav iespēju pieaugošās izmaksas kompensēt ar citām maksā esošajām pozīcijām un uz šķiroto atkritumu apjoma rēķina.

Maksu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Aizkraukles novada administratīvajā teritorijā noteikta 135,88 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) par vienu tonnu vai 16,99 eiro par vienu kubikmetru bez PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)