Banner 980x90

Aizkraukles Mūzikas skola jauno mācību gadu sāks ar pagaidu direktoru

Rīga, 30.aug., LETA. Konkurss uz Pētera Barisona Aizkraukles Mūzikas skolas direktora amatu vēl turpinās, un mācību gadu iestāde sāks ar pagaidu direktoru, noskaidroja aģentūra LETA.

Domē skaidroja, ka šonedēļ norisinājusies pirmā konkursa kārta, un vēl nav pieņemts gala lēmums. Plašāku informāciju domē nesniedza, arī par to, cik pieteikumu konkursā saņemt.

Uz laiku līdz jauna direktora iecelšanai direktora pienākumi uzticēti direktora vietniecei Dainai Delverei.

Jau ziņots, ka šomēnes, īsi pirms mācību gada sākuma, amatu pametusi Pētera Barisona Aizkraukles Mūzikas skolas direktore Lilita Dzilna, kura iestādi vadījusi 20 gadus.

Dzilna lēmusi doties atpūtā. Novada domē uzskata, ka viņas aizsāktie darbi tiks veiksmīgi turpināti.

"Paldies līdzšinējai direktorei par ilggadēju iestādes vadīšanu, par pedagoģiskā kolektīva veidošanu un ieguldījumu tā meistarības celšanā, kā arī skolas tradīciju ieviešanu un uzturēšanu. Mūzikas skolas vadība vienmēr meklējusi iespējas savus audzēkņus un pedagogus iesaistīt starptautiskā sadarbībā un apritē, tādā veidā izceļot mūsu novadnieku talantus arī ārpus valsts robežām, par ko īpašs prieks," paudis novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums (Vidzemes partija, LRA).

Amatam izsludināts konkurss.

Mūzikas skola Aizkrauklē darbojas kopš 1967.gada, un pagājušajā mācību gadā mācības dažādās skolas programmās sāka 196 audzēkņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)