Banner 980x90

Aizkrauklē varēs saņemt bezmaksas ārstu konsultācijas

Turpinot tradīcijas, biedrība "Vecāki Aizkrauklei" 13.septembrī aicina ģimenes uz Tēva dienas svinībām. Arī šogad, līdzīgi kā pērn, svētku norises vietā viesosies Mobilais veselības aprūpes centrs. Tajā mazajiem apmeklētājiem būs iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas pie diviem ārstiem – šogad tie būs bērnu okulists Diāna Zariņa un bērnu otolaringologs jeb LOR Inga Irmeja.

Kā pilsētas informācijas portālu Aizkraukles24.lv informēja Aizkraukles novada pašvaldība, aicinām vecākus izmantot šo iespēju un pieteikt savas atvases, rakstot uz biedrības e-pastu vecaki_aizkrauklei@inbox.lv bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, kā arī savu kontakttālruni un speciālistu, kuru vēlaties apmeklēt.

Biedrība "Vecāki Aizkrauklei" pateicas Ronalda Makdonalda Labdarības Fondam par atsaucību. Pagājušā gada pieredze liecina, ka Aizkraukles vecākiem ir svarīgi pārbaudīt savu bērnu veselību un viņi novērtē iespēju to izdarīt bez maksas un nestāvot garās rindās. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)