Banner 980x90

Aizkrauklē notiek sabiedriskā apspriede par ieceri izbūvēt koksnes žāvēšanas kaltes

Jelgava, 18.dec., LETA. Līdz 28.janvārim Aizkrauklē notiek sabiedriskā apspriede par SIA "Sindas kaltes" ieceri uzstādīt koksnes žāvēšanas kaltes Mednieku ielā 1, aģentūra LETA uzzināja Aizkraukles novada pašvaldībā.

Kaltes teju 141 kvadrātmetru platībā plānots uzstādīt rūpnieciskās ražošanas teritorijā, nojaucot jau esošās ēkas. Uz zemesgabala paredzētas divas kaltes - metāla karkasa angāra tipa būves -, nodrošinot arī elektroapgādi, ūdensapgādi, siltumtīklus. Teritoriju nav paredzēts labiekārtot un apzaļumot.

Būvniecības ieceres dokumentāciju var izlasīt novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā. Turpat iespējams iesniegt arī publiskās apspriešanas aptaujas lapas.

Būvniecības ieceres prezentācijas pasākums, kura laikā plānots runāt arī par trokšņa un smaku emisijas izplatības novērtējumu, notiks 2018.gada 17.janvārī plkst.18 novada domes sēžu zālē.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Sindas kaltes" dibināta 2016.gada beigās. Tās īpašnieki ir komandītsabiedrība "Expansion Capital Fund Aif", SIA "Aizkraukles kaltes" un SIA "Sinda & VR".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)