Banner 980x90

Aizkrauklē bezmaksas urologa konsultācija

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Aizkraukles medicīnas centrā, piektdien, 23.oktobrī, vīriešiem būs iespējams saņemt urologa bezmaksas konsultāciju. Pieņemšanas organizēta Latvijas Urologu asociācijas rīkotajā veselības kampaņā.

Pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja izdevumā Staburags, ka Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) pēdējā pētījuma dati liecina par 2014.gadu, ka no ielaista prostatas vēža pērn Latvijā dzīvību zaudēja 409 vīrieši. Savukārt diagnosticēti tika 1123 jauni prostatas vēža gadījumi, no kuriem lielākā daļa jauno pacientu atklāti lauku reģionos, kur vīriešiem ikdienā ir visnotaļ ierobežota iespēja nokļūt pie urologa un veikt nepieciešamās veselības pārbaudes.

Lai risinātu šo problēmu, kopš 2014. gada novembra Latvijas Urologu asociācija rosina vīriešu veselības atbalsta kampaņu, kuras laikā speciālisti dodas izbraukumos uz lauku rajoniem, lai nodrošinātu bezmaksas prostatas veselības pārbaudes.

Pirmais izbraukums norisināsies 23. oktobrī, kad Latvijas Urologu asociācijas speciālists ieradīsies Aizkraukles medicīnas centrā. Bezmaksas urologa konsultācijas būs iespējams saņemt, sākot no plkst.11.00, un pacientus pieņems uroloģe Egita Deine. Par ārsta apmeklējumu jāinteresējas Aizkraukles poliklīnikas reģistratūrā, nosūtījums nav nepieciešams.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)