Banner 980x90

Aizkraukles atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu vadīs uzņēmējs Zemgus Vītoliņš

Jelgava, 14.febr., LETA. Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA "Aizkraukles KUK" valdes locekļa amatam izvēlēts vairāku uzņēmumu līdzīpašnieks un vadītājs Zemgus Vītoliņš, aģentūru LETA informēja Aizkraukles novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Bistere.

Bistere skaidroja, ka Vītoliņš guvis plašu pieredzi uzņēmumu un personāla vadībā, zināšanas mārketingā un sabiedriskajās attiecībās.

No 2000.gada līdz 2003.gadam viņš ir strādājis nu jau likvidētajā SIA "Būve un interjers" par izpilddirektoru, pēc tam piecus gadus bijis SIA "Mežam un dārzam" Rīgas veikalu vadītājs. No 2009.gada līdz 2016.gadam bija vēl viena nu jau likvidētā uzņēmuma - SIA "Uviks" - valdes loceklis un tirdzniecības attīstības direktors, bet kopš 2012.gada ir SIA "OV Group" valdes loceklis un līdzīpašnieks.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Vītoliņam pieder arī SIA "Maurēni", kurai sākts likvidācijas process, turklāt viņš ir arī valdes loceklis SIA "Gemo RS".

Bistere skaidroja, ka Vītoliņš 2017.gadā Aizkrauklē arī izveidojis biedrību "Tenisa klubs "Aizkraukle", kļūstot par biedrības valdes locekli.

Konkurss "Aizkraukles KUK" valdes locekļa amatam tika izsludināts, jo beidzās līdzšinējā valdes locekļa Ivara Sekača pilnvaru termiņš. "Firmas.lv" informācija liecina, ka Sekacis "Aizkraukles KUK" vadīja kopš 1997.gada, kad bija tā direktors, bet vēlāk viņa amats mainīts uz rīkotājdirektora un valdes locekļa amatu.

Konkursā uz amatu tika saņemti astoņi pieteikumi, bet pārrunas veiktas ar pieciem kandidātiem.

Uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 525 953 eiro, gūta 2524 eiro peļņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)