Banner 980x90

Aizkrauklē būvēs sadzīves notekūdeņu pārsūknēšanas staciju

Jelgava, 13.febr., LETA. Aizkrauklē uz pašvaldībai piederošās zemes būvēs sadzīves notekūdeņu pārsūknēšanas staciju, lēmuši Aizkraukles novada domes deputāti.

Lēmumus par būvniecību pieņemts, izvērtējot sadzīves notekūdeņu novadīšanas infrastruktūras tehnisko stāvokli, un, lai nodrošinātu kvalitatīvu un drošu ūdensapgādes pakalpojumu un veicinātu uzņēmējdarbības attīstību Aizkraukles novadā. Domē skaidroja, ka esošā sadzīves notekūdeņu novadīšanas infrastruktūra nenodrošina esošajam tīklu atzaram pieslēgto uzņēmumu bezavāriju darbību.

Plānots, ka SIA "Aizkraukles ūdens" veiks sadzīves notekūdeņu pārsūknēšanas stacijas un nepieciešamo inženierkomunikāciju izbūvi pašvaldības īpašumā esošajā zemesgabalā Jaunceltnes ielā 28c.

Pašlaik komunālajam uzņēmumam jāizstrādā būvniecības tehniskā dokumentācija, lai pašvaldībai varētu iesniegt pamatotu būvniecības izmaksu aprēķinu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)