Banner 980x90

Aiviekstes pagastā sākta 84 346 eiro vērtas gājēju ietves izbūve 1.maija ielā

Jelgava, 12.okt., LETA. Šonedēļ sākta gājēju ietves izbūve 1.maija ielā Plāviņu novada Aiviekstes pagastā, kas top par 84 346 eiro aizņēmumu, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

Sākumposma darbi ietvers grāvja rakšanu, krūmu zāģēšanu, caurteku maiņu, kam sekos ietves pamatkārtas un apmaļu izbūve, kā arī teritorijas apzaļumošana. Gājēju ietvi 1.maija ielā izbūvēs 342 metru garumā un pusotra metra platumā. Tās segumam tiks izmantots mākslīgais bruģakmens. Ietves izbūvi plānots pabeigt šogad.

Darbu laikā gājēji un autobraucēji aicināti ievērot izvietotās pagaidu ceļazīmes un satiksmes ierobežojumus.

Darbus veic SIA "Jards". To īstenošanai ņemts 84 346 eiro aizņēmums Valsts kasē. Darbus uzraudzīs SIA "IR&VS", bet būvprojekta autors ir SIA "K-RDB".

"1.maija ielā gājēju ietve tiks izbūvēta gājēju ērtībām un satiksmes drošības uzlabošanai, jo uz šīs ielas atrodas pirmsskolas izglītības iestāde "Jumītis", Aiviekstes pagasta pārvaldes ēka, Aiviekstes pagasta bibliotēka, Pļaviņu novada bāriņtiesa, dzīvojamās mājas un uzņēmumi," skaidroja Kitajeva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)