Banner 980x90

Aicina izvirzīt kandidātus Aizkraukles novada Gada pilsoņa titulam

Jelgava, 5.dec., LETA. Aizkraukles novada pašvaldība līdz 22.decembrim aicina pieteikt kandidātus apbalvojuma "Aizkraukles novada Goda pilsonis" piešķiršanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Apbalvojums ir augstākais Aizkraukles novada pašvaldības apbalvojums, kuru piešķir reizi mūžā. To piešķir fiziskām personām par sevišķiem nopelniem Aizkraukles novada labā, kas var izpausties valsts, pašvaldības, sabiedriskajā, kultūras, sporta, izglītības, zinātnes vai saimnieciskajā un citā darbā. Tāpat to var piešķirt personām, kuras ilggadīgi un ar lieliem panākumiem strādājušas Aizkraukles novadā, sniegušas sevišķi nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā, tās izpētē un kultūrmantojuma apzināšanā, veicinājušas novada izaugsmi kopumā un veicinājušas iedzīvotāju labklājību, kuru darbu var novērtēt kā mūža ieguldījumu.

Ierosinājumus apbalvojumu saņemšanai var iesniegt Aizkraukles novada domes deputāti, komitejas, komisijas, darba grupas, valsts un pašvaldības iestāžu vadītāji, sporta kluba vai organizācijas pārstāvji, juridiskas personas vai novada iedzīvotāji.

Lēmumu par apbalvojumu Goda pilsoņa titula piešķiršanu pieņem dome pēc komiteju izvērtējuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)